23:46
Інтегрована професія

Інтегрована професія «Агент з організації туризму. Адміністратор» започаткована в училищі з 2007 року.

Туризм – це галузь, де здійснюються мрії кожного, адже подорож, а тим більше організована якісно та професійно, може задовольнити найвибагливішого мрійника. А з урахуванням того, що значення туризму швидко зростає в європейській незалежній, багатій на культурно-історичні ресурси державі, професія «Агент з організації туризму» отримала свою популярність та є однією з найперспективніших.

 

Основним завданням агента з організації туризму є формування бажання у клієнта купити туристичну путівку. Для того, щоб досягти бажаного результату, туристичному агенту потрібно вміти аргументовано переконати клієнта у доцільності придбання туристичної путівки. З огляду на це, він акцентує увагу на якості пропонованої ним послуги, належному та вчасному виконанні всіх зобов’язань туристичного агентства, а також на інших позитивних моментах, які пропонує його фірма.

Під час навчання учні для вдосконалення набутих навиків розробляють маршрути різного спрямування: для активного відпочинку, релігійного, екстремального, історико-краєзнавчого туризму та інші. Даними маршрутами учні користуються, подорожуючи по Вінницькій області, а також використовують їх при проходженні виробничої практики на підприємствах міста.

Організація роботи майстерні базується на основі віртуального туристичного агентства «ФатаМоргана». Для повноцінного охоплення всіх особливостей спеціальності створені умови, максимально наближені до діяльності реальної туристичної фірми. 

Наші учні беруть участь в розробці туристичних маршрутів; виконують рекламну діяльність; ведуть облік заявок і договорів на проведення турів або екскурсій.

Для проведення такої роботи, що є основою підготовки висококваліфікованого працівника, наша майстерня оснащена сучасним комп’ютерним обладнанням, з відповідним програмним забезпеченням для роботи в мережі Internet, що відповідає усім технічним вимогам.

Майбутні агенти співпрацюють з багатьма організаціями, в тому числі, громадськими. В рамках співпраці з Центром клубів підліткового розвитку «Універ» учні проводять екскурсії в туристичному трамвайчику «Везунчик» для гостей міста. А виробнича практика проходить на базі успішних туристичних компаній міста – «УкрВіза», «Свіжий вітер», «Верона тур» тощо.

Також як агенти з організації туризму, учні мають можливість проходити стажування за кордоном, зокрема в Болгарії  та Греції в  престижних готелях на курортах світового рівня .

На сьогоднішній день неможливо уявити собі роботу будь-якого підприємства без адміністратора. Необхідність в адміністраторах виникла із зростанням кількості магазинів, салонів краси, кафе і ресторанів і т. д. Адміністратор може відповідати за напрямок діяльності компанії або за роботу персоналу. Ця професія досить нова, але успішно  інтегрована у Вінницькому вищому професійному училищі сфери послуг.

Наші випускники,  що отримали професію «Адміністратор» працюють:
- в закладах громадського харчування (ресторанах, кафе, барах);
- в закладах готельно-туристичного обслуговування (готелях, туристичих фірмах);
- у сфері побутового обслуговування (салони, перукарні, будинки побуту);
- у закладах сфери торгівлі.

Категорія: 1 | Переглядів: 122 | Додав: maryanagulchak88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar